Om Oyisi Sushi

Oyisi Sushi startede i august 2011 som en Sushi Take Away i Aabenraa. Efter 2 år besluttede vi at udvide til en Running Sushi restaurant på selvsamme adresse.

I september 2013 kunne vi således slå dørene op til vores nye restaurant og byde vores kunder velkommen til udsøgt Running Sushi i hyggelige og traditionelle japanske omgivelser.

Sund og lækker mad

Med mad fra Oyisi Sushi er du garanteret frisk og smagfuld mad – uanset om du bestiller kinesisk buffet ud af huset eller sushi. Vi lægger således vægt på kvalitet og service og sætter pris på vores kunder. Derfor gør vi vores yderste for at gøre din madoplevelse til noget særligt.

Sushi er netop kendt for sit elegante udseende og ikke mindst sin friske smag. Derfor henter vi to gange om ugen frisk fisk, hvilket er din garanti for mad af høj standard og friskhed.

Hvad enten du ønsker mad ud af huset eller at spise i vores restaurant, kan du trygt stole på at få serveret mad, der lever op til dine forventninger.

​Sushi på den smarte måde

I vores restaurant kan du få lækker Running Sushi, som er baseret på det enkle og smarte koncept, hvor sushi kører rundt på et bånd. Her har du som gæst mulighed for at vælge frit blandt de mange lækre sushi-retter samt varme retter, som kommer kørende på båndet.

Der bliver løbende serveret frisk sushi, som du kan vælge mellem. Og bare rolig – der vil være masser at vælge imellem. Med Running Sushi kan du roligt læne dig tilbage og nyde maden i lige præcis det tempo, du ønsker.

Vi har et bredt udvalg af både kolde og varme retter, som vil forkæle dine smagsløg. Nyd maden i afslappende omgivelser og lad dig inspirere af de mange farverige og lækre retter.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du mere information vedrørende vores menuer, er du meget velkommen til at kontakte os.​

Who are we

Oyisi Sushi 

FIND US

Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev

Noerreport 4B, 6200 Aabenraa 

Kordilgade 2, 4400 Kalundborg

Perlegade 4, 6400 Sønderborg

Skelagervej 11, 8200 Århus N

contact

Tel. Haderslev: 74 52 55 56

Tel. Aabenraa: 73 62 59 59

Tel. Kalundborg: 59 11 00 10

Tel. Sønderborg: 23 28 66 88

Tel. Aarhus N: 61 20 77 30

E-mail: Info@oyisi.dk